Meer dan 100 bedrijven gingen je voor

Wij staan 100% achter onze producten en service. Maar goed, we zijn niet geheel onpartijdig. Vandaar een aantal van onze klanten aan het woord.

 • Get Work

  Get Work is de gecertificeerde, full service, regionale arbeidsbemiddelaar voor het MKB. Het bedrijf richt zich op persoonlijke dienstverlening, gedegen juridisch advies, bewezen assessments en HR-oplossingen.

  Kirsten Groenhuijzen, Office manager bij Get Work: “Onze ervaringen met de Flexportal zijn zeer positief, het werkt snel, gemakkelijk en handig. Het product spreekt voor zich en we krijgen dan ook erg weinig vragen van onze klanten en flexwerkers. Het contact met de Flexportal verloopt ook zeer goed. Jullie behandelen vragen, problemen of specifieke wensen ‘supersnel’. Dit wordt intern bij Get Work ook zeker beaamd!”

 • P. Looije

  P. Looije, de specialist in uitzenden en in het verpakken van groente en fruit.

  Peter Vonk, Planner bij P. Looije: “Flexportal is de schatkist van onze planners. In het systeem verwerken wij de aanvragen voor het om- en verpakken van groente en fruit. Hier kunnen direct de juiste werknemers, inclusief vervoer, aan gekoppeld worden.

  Door het duidelijke overzicht en de eenvoudige werkwijze van het systeem kunnen wij in een handomdraai werkbonnen maken voor onze opdrachtgevers. Flexportal is niet meer uit onze bedrijfsvoering weg te denken!"

  Peter is bereikbaar op 0174 52 32 02

 • Antenna

  Antenna, uitzendbureau met 20 jaar ervaring in diverse sectoren, gebruikt de Flexportal sinds eind 2013.

  Mirjam Schaafsma, Projectmanager bij Antenna: “We zochten naar een partij met een uitgebreid en geavanceerd urenportaal dat werkt in combinatie met Easyflex. We zijn toen doorverwezen en in contact gekomen met de Flexportal. In de tijd dat we de software gebruiken bevalt het erg goed, zo verloopt de samenwerking vanaf het begin al zeer prettig en denken jullie goed mee.
  Antenna heeft door de Flexportal een efficiëntieslag kunnen maken door de complexe verloning te optimaliseren.

  Ook voor onze klanten brengt de Flexportal gemak en eenvoud; zij hoeven de uren slechts eenmaal te accorderen, en vervolgens zijn deze gegevens voor altijd inzichtelijk via velerlei rapportages. Dit is ook voor onze klant een enorme verbetering ten opzichte van hun oude werkwijze, op deze manier kunnen we de klant aan ons binden".

  Mirjam is bereikbaar op 0172 245 945

 • Eastmen

  Eastmen werft als uitzendbureau (NBBU / NEN-4400 / VCU) technische vakmensen. Vanuit Amsterdam en Boedapest werven zij in Hongarije, Slowakije en Roemenië.

  Tamar de Block, Commercieel directeur bij Eastmen: "De Flexportal biedt een belangrijke automatisering van bepaalde processen die voor ons zeer tijdrovend en duur zouden zijn. Denk hierbij aan correcte urenregistratie, maar ook aan planning van huisvesting en vervoer. Daarnaast biedt de Flexportal ons een helder overzicht qua administratie, de geschiedenis hiervan is altijd inzichtelijk en dit is belangrijk voor ons.

  Omdat wij met arbeidsmigranten werken willen wij bij Eastmen één systeem dat goed in elkaar zit, met de Flexportal hebben wij dit systeem in handen!"

  Tamar is bereikbaar op 06 1355 2609

 • inzet.nl

  Het Friese inzet.nl gebruikt sinds het einde van 2013 de Flexportal. Het bedrijf richt zich op payroll, uitzenden en poolmanagement.

  Erik Mous, directeur van inzet.nl. “De reacties van onze klanten op de Flexportal zijn heel positief. De Flexportal in onze eigen huisstijl ziet er netjes uit en het werkt eenvoudig. Ik ben blij dat we met de Flexportal in zee zijn gegaan. Het klikt goed, de service is goed, jullie helpen snel en denken daarbij ook nog eens mee. Jullie hebben niet alleen kennis in huis over de Flexportal, maar ook van Easyflex. Een totaalpakket dus!"

  Erik is bereikbaar op 0513 201 002

 • Dailyflex

  Een uitzendorganisatie met ruim 15 jaar ervaring in het uitzenden van productiemedewerkers in diverse sectoren. Gebruikt de Flexportal sinds begin 2012.

  Ronald Saarloos, Directeur/Eigenaar Dailyflex: "Als klanten eenmaal met de internetportal werken, dan vinden ze het erg prettig. Er zit ook meer in dan alleen uren doorgeven. Wij worden niet meer gebeld over identiteitsdocumenten. Echt nooit meer! Verder blijken de digitale planborden de basis van alles. Excel is beter dan papier, maar daar is ook alles mee gezegd. De portal en de planning werkt. Ik ben goed tevreden."

  Ronald is bereikbaar op 0174 - 28 72 73

 • VZM Uitzendgroep

  Innovatief uitzendbureau uit Bleiswijk. Werkt met name met arbeidsmigranten in de tuinbouw in de regio Rotterdam en Friesland. Gebruikt de Flexportal sinds 2007.

  Bas van Zwienen, Directeur/Eigenaar VZM Uitzendgroep: "De portal neemt ons een hoop werk uit handen. Dit jaar draaien we twee keer zoveel uren, met hetzelfde aantal mensen op kantoor. Voor mij is het ook heel belangrijk dat de administratie met ID-documenten voor de klant geheel inzichtelijk is. Door de Flexportal verklein ik risico's".

  Bas is bereikbaar op 010 - 529 09 70

 • Werfftalent

  Werff talent gebruikt Flexportal al weer enkele jaren naar volle tevredenheid. Recentelijk hebben wij onze eigen processen aangescherpt en ook Flexportal daarop aangesloten. Processen zijn meer gestandaardiseerd en geautomatiseerd, waardoor de uren efficiënter kunnen worden verwerkt. De samenwerking met de consultants van Flexportal is heel prettig. Ze denken mee en staan open voor suggesties. Binnen een automatiseringsproces is het belangrijk goed te kunnen luisteren en van elkaar te willen leren. Dat heeft geleid tot het succes van onze samenwerking. Wij zetten deze samenwerking in de toekomst graag voort!

  Ale Brouwer
  Manager Werff talent Uitzend BV