We staan altijd voor je klaar

Het maximale uit de software halen; daar gaan wij voor. Software moet lekker werken, en dat betekent dat de software zelf goed moet werken, en dat je als gebruiker moet snappen hoe de software werkt. Daarom staan we voor je klaar met service & advies.

Ondersteuning bij ingebruikname

Onze software begrijpen is niet moeilijk, maar het is fijn als iemand de eerste keer even meekijkt. Wij kennen de software van binnen en buiten, en weten waar je de eerste keer tegen aan loopt. Als onderdeel van de hulp bij ingebruikname zetten wij de portal op, komen we één of meerdere dagdelen bij je langs op kantoor en heb je toegang tot uitgebreide ondersteuning van onze servicedesk.

Servicedesk

De servicedesk beantwoordt vragen over de standaardwerking van de software. Service wordt verleend als de gemelde vraag niet op een eenvoudige manier te herleiden is uit de algemene instructie van de software. Met de servicedesk zijn wij slechts één telefoontje verwijderd als je vragen hebt. Toegang tot de servicedesk is een vast onderdeel van al onze abonnementen.

Consultancy op maat

Ben je net gestart met de Flexportal, zijn er nieuwe medewerkers die de Flexportal nog moeten leren kennen of wil je kijken waar jij de Flexportal nog beter kunt benutten? Tijdens een consultancy op maat bespreken we jouw eigen vragen en bekijken we hoe jij de Flexportal optimaler kunt benutten. We doen dat bij jou op kantoor of online als dat beter uitkomt.

Projecten

Wij zijn strategisch partner van een aantal grote, nationaal en internationaal opererende, bedrijven. Wij realiseren internetprojecten van formaat. Op tijd en binnen budget. De grootte van projecten varieert van een dagdeel tot meerdere weken. Wij gaan graag het gesprek aan om ook jouw ideeën te realiseren. Er is vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt.